Inbraakwerende ramen

Als het gaat om de veiligheid van een huis of..

Inbraakwerende ramen

Als het gaat om de veiligheid van een huis of een bedrijf, mag er geen middel onbeproefd worden gelaten om jouw investeringen, jouw huis of jouw gezin tegen indringers te beschermen. Er zijn veel dingen waar mensen rekening mee houden, wanneer ze beveiligingsopties onderzoeken. Een beveiligingsgebied dat echter vaak over het hoofd wordt gezien, zijn de ramen.

De ramen van jouw huis of bedrijf zijn via onbeveiligde raamsloten of glasbreuk een potentieel toegangspunt. Gebroken glas kan een indringer wel vertragen, maar is geen volledig afschrikmiddel. Alle raamsloten in jouw huis moeten worden vervangen door veilige sloten, die kunnen voorkomen dat een indringer een raam openzet.

Vaak denken mensen niet na over de opties van gehard glas voor ramen. Er zijn een paar raamfabrikanten die jouw huis of bedrijf kunnen voorzien van betaalbare inbraakwerende ramen.

Als je een inbraakwerend raam overweegt, zoek dan naar een raam met kozijnen, dat meerdere kamers in het profiel heeft, om te voorkomen dat een indringer het glas met voorwerpen kan breken. Overweeg ook om een raam te zoeken met boorbescherming. Boorbescherming voorkomt dat een indringer een handboor gebruikt om toegang te krijgen tot jouw huis of bedrijf en een kozijn met meerdere kamers bied je dan maximale veiligheid en stabiliteit.

Een ander belangrijk onderdeel van een inbraakwerend raam is een veiligheidsslot. Zoek voor een optimale beveiliging naar ramen met meerdere veiligheidssloten. Zoek naar minimaal 5 tot 7 veiligheidssloten.

Geluid is bij het kiezen van een inbraakwerend raam een andere factor. Veel ramen hebben een ISO-waarde van ongeveer 32dB. Inbraakwerende ramen horen een hogere ISO-waarde (minimaal 40dB) te hebben.

Ongeacht de ramen die je selecteert of de raamsloten die je vervangt, zou dit niet jouw enige verdedigingslinie tegen mogelijke indringers moeten zijn. Om jouw huis of bedrijf te beveiligen, moet je ook echt een beveiligingssysteem overwegen.

Houd bij het selecteren van jouw huisbeveiligingssysteem rekening met alle mogelijke bewakingsdiensten die beschikbaar zijn en onderzoek de apparatuur. Je moet er zeker van zijn dat je elke dag van het jaar 24 uur per dag veilig bent. Bedenk dat een beetje tijd en investering nu, je in geval van een inbraak of een ramp duizenden dollars kan besparen.

Bezoek https://slotenmaker.mobi/rucphen voor meer informatie over huisbeveiligingssysteem.


Related articles