Op deze 5 punten moet je letten bij het kopen van medische scrubs

Werken in de medische sector is een hele uitdaging, maar..

Op deze 5 punten moet je letten bij het kopen van medische scrubs

Werken in de medische sector is een hele uitdaging, maar wat nog een grotere uitdaging is, is het kiezen van het juiste type medische scrubs voor jou! Er zijn veel soorten scrubs op de markt, maar welke zal je dragen tijdens die veeleisende diensten in het ziekenhuis? Waar moet je op letten bij de aanschaf van je gloednieuwe scrubs? Lees dit artikel verder om erachter te komen!

1. Comfort of stijl?

De meeste kleding valt tussen een van deze twee categorieën: comfortabel of stijlvol. Het is belangrijk om te bepalen voor welk type je gaat met je scrubs. Het beste scenario zou natuurlijk zijn om een ​​middenpunt te vinden waar je iets vindt dat bij je stijl past en je een zelfverzekerd gevoel geeft, maar ook comfortabel is om te dragen. Een merk dat zo omschreven kan worden is Jaanuu scrubs! Deze scrubs geven je het comfort dat je nodig hebt tijdens een veeleisende dienst en zorgen er ook voor dat je er fantastisch uitziet!

2. Kwaliteit

Hoewel sommige mensen misschien twee keer nadenken over de prijs van medische scrubs, is het belangrijk om na te denken over de kwaliteit en de levensduur van je scrubs. Dit soort kleding heeft veel te verduren, daarom is het belangrijk om te investeren in de juiste kwaliteit scrubs om ze lang mee te laten gaan. Hoewel het lijkt alsof u te veel geld uitgeeft, bespaart u op de lange termijn geld, aangezien de scrubs langer meegaan! Je bespaart door deze beslissing ook tijd, omdat je niet elke paar maanden scrubs opnieuw hoeft aan te schaffen. Een totale win-win!

3. Mouwlengte

Een ander aspect waar veel mensen rekening mee moeten houden, is de mouwlengte van de scrubs. Hoewel dit misschien een geografische beslissing lijkt, hangt het ook af van het ziekenhuis en de afdeling waar je werkt. Sommige afdelingen horen koeler of warmer te zijn dan de andere. Daarom kan je mouwlengte van meerdere factoren afhangen en daar moet je rekening mee houden.

4. Zakken

Een aspect waar de meeste mensen rekening mee moeten houden, is de plaatsing van een zak. Hoewel de meeste scrubs geen nepzakken hebben, vereisen verschillende gereedschappen, afhankelijk van de afdeling van het ziekenhuis, verschillende plaatsingen van de zakken. Ben jij een verpleegster die veel aantekeningen maakt en een borstzak nodig heeft? Of ben je een chirurg die meerdere zakken aan de zijkanten van zijn scrubs nodig heeft? De plaatsing van je medische scrubs zak kan een enorm verschil maken in uw dagelijkse activiteiten in het ziekenhuis. Daarom zijn zakken belangrijk voor je medische kleding

5. Nekvorm

Hoewel het misschien de beste optie lijkt om voor de nekvorm te gaan waar je normaal gesproken voor kiest met je dagelijkse kleding, is het eigenlijk een goed idee om te overwegen om voor een andere nekvorm te gaan met je scrubs. Scrubs werken immers heel anders dan normale dagelijkse kleding. Hoewel je favoriete t-shirt misschien een ronde hals heeft, heb je misschien een v-hals nodig voor je scrubs! Probeer daarom gerust verschillende nekvormen uit om de meest geschikte vorm voor je te vinden. 


Related articles