Een bedankje na een bedrijfsuitje geven

Leuk dat je een bedrijfsuitje kunt organiseren! Het is duidelijk..

Een bedankje na een bedrijfsuitje geven

Leuk dat je een bedrijfsuitje kunt organiseren! Het is duidelijk dat je het druk hebt. Uitnodigingen moeten de deur uit, maar er moet ook iets geregeld worden. Bijvoorbeeld een locatie zoeken, activiteiten moeten worden bepaald en hoe leuk is het om aan het einde van het feest je collega’s te bedanken? Zo worden ze bedankt en voelen ze het als een compliment. Waarom is dankbaarheid zo belangrijk? We vertellen het je graag: ze voelen zich gewaardeerd wanneer ze een blijk van waardering krijgen.

Werkgevers zijn zeker niet verplicht om geschenken aan werkgevers te geven, maar als de werkgever dat doet, is het alleen maar goed. Een zakelijk cadeau is een kleine investering die een aanzienlijke en positieve impact kan hebben op het bedrijf. Werkgevers stellen het op prijs als ze af en toe een verrassing krijgen van hun werkgever.

Een blijk van waardering

Werkgevers die zich gewaardeerd voelen gaan een stap verder en verbeteren tegelijkertijd de onderlinge sfeer. Het is dus eigenlijk heel slim om je werkgever af en toe te bedanken. Bedankt aan het einde van een bedrijfsfeest. Medewerkers waarderen een goed bedrijfsfeest over het algemeen. Het is gezellig en leuk, en doet zeker iets voor teambuilding. Je praat met collega’s die normaal niet veel met jou in contact staan, en natuurlijk is het altijd leuk om niet alleen wat te borrelen maar ook leuke activiteiten te doen. Het personeel is goed gemengd en het nieuwe personeel leert personeel kennen dat ze nog niet helemaal kennen. Als het bedrijfsfeest voorbij is, is het heel attent om nogmaals te bedanken. Het hoeft geen groot cadeau te zijn, maar een klein bedankje geven kan meer dan alleen met woorden.

Het bedrijfsuitje afsluiten met een bedankje aan werkgevers

Medewerkers zullen dankbaar zijn, ze krijgen iets tastbaars en hebben er echt baat bij. Er zal veel gepraat worden over het feest en de bedankjes die je hen geeft. Je spreekt je dankbaarheid uit, wat erg belangrijk is voor medewerkers, vooral in deze tijden. Bestel een bedankpakketje online. Bedankbrieven bestel je snel en eenvoudig online via thnx.nu. Hier vind je de leukste bedankjes voor elke gelegenheid. Dus ook bedankt voor het bedrijfsfeest, maar fijn dat je hier ook terecht kunt als er iemand ziek is of er iets te vieren is. Bekijk nu de leukste bedankjes online!


Related articles