Shirt bedrukken van het merk Fruit of the Loom

Fruit of the Loom is een Amerikaans bedrijf dat in..

Shirt bedrukken van het merk Fruit of the Loom

Fruit of the Loom is een Amerikaans bedrijf dat in 1851 is gestart met de productie van kleding. HetGildan_T-shirt_SoftStyle_SS_For_Him920-2003 bedrijf is momenteel onderdeel van het bekende Berkshire Hathaway en heeft wereldwijd meer dan 32.000 werknemers. Het merk staat wereldwijd bekend als fabrikant van T-shirts om te bedrukken en blinkt uit in kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

T-shirts van Fruit of the Loom

De meeste T-shirts van Fruit of the Loom zijn gemaakt van katoen en op een neutrale manier uitgevoerd. Het merk maakt onderscheid tussen shirts met een V-hals, T-shirts voor kinderen en ook tanktops of T-shirts met lange mouwen. Elk model is anders en de variatie in kleuren is uitzonderlijk. Over het algemeen zijn de T-shirts van Fruit of the Loom verkrijgbaar in S tot en met  XXL. U kunt u T-shirts al bestellen vanaf €1,45. Met een T-shirt van Fruit of the Loom houdt u uw promotiekosten in toom en bereikt u maximaal effect.

Tips voor bedrukking van T-shirts

  • Kies voor contrast. Op een wit T-shirt kunt u het best een bedrukking of borduursel aanbrengen dat enig contrast schept. Een lichtgrijze bedrukking op een wit shirt zal nauwelijks opvallen, terwijl zwart veel duidelijker is.
  • Pas uw eigen huisstijl toe. Wanneer u een T-shirt bedrukt is het raadzaam om de huisstijl door te voeren zoals u dit ook in andere uitingen doet. Op deze manier wordt er eenheid geschept in de communicatie naar buiten, waardoor uw boodschap voor de buitenwereld helder is.
  • Gebruik een professionele partij om het bedrukken of borduren van T-shirts mee af te stemmen. Het bedrukken en borduren van T-shirts vergt enige kennis en dat is goed te zien aan het eindresultaat. Elk materiaal vereist een andere manier van bedrukken of borduren en dat geeft aan dat het altijd maatwerk blijft.

Fruit of the Loom T-shirts bestellen

Het bestellen van Fruit of the Loom T-shirts is uiterst eenvoudig. Zoek het geschikte model, bepaal de ordergrootte en kies voor de juiste maatvoering. Kies vervolgens een borduursel of bedrukking om uw offerte aanvraag compleet te maken.


Related articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your comments (*)

Name (*)

Your full name please.

Email address (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.