Stickers drukken

Stickers bedrukken om een boodschap over te brengen is een..

Stickers drukken

Stickers bedrukken om een boodschap over te brengen is een populaire optie. Je kan namelijk alle kanten op met stickers. Van een stapel handzame stickers om in een rugzak mee te nemen en viral te gaan door ze overal en nergens op te plakken, tot waanzinnige raamstickers of zelfs stickers die gewoon op straat zijn te plakken.

Er zijn ontelbare mogelijkheden en variaties bij het laten maken van je stickers. Natuurlijk begin je met het ontwerpen van wat je precies op het zelfklevende materiaal wil hebben. Daarna kun je aangeven in welk formaat de stickers gemaakt moeten worden en op wat voor soort papier het moet komen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit zwart-wit of full colour en een keur aan extra opties, bijvoorbeeld of je jouw stickers wilt laten personaliseren.

Bij het stickers drukken kies je tenslotte de oplage. Je kunt al vanaf 50 stickers een bestelling plaatsen, maar ook 1000 plakkers is geen enkel probleem. En het mooie? De levering is altijd gratis.

Laat je vooraf goed adviseren en jouw bestand (het liefst een PDF) controleren door de deskundige. Zij hebben de ervaring en de kunde om een zo goed mogelijk resultaat voor jou neer te zetten.

Diverse soorten stickers drukken

Zoals gezegd zijn er veel opties voor het bedrukken van stickers. Ga je voor stickers voor op je bedrijfsauto, of kies je voor de speciale DOT stickers die gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn van je etalageruiten? Het aanbod is breed, dus altijd een geschikte optie voor jouw business.

  • Autostickers
  • Asfaltstickers
  • DOT stickers
  • Magneetstickers
  • Vinylstickers
  • Stickers op een rol

Stickertip!

Let bij het plakken van de stickers op de ondergrond en de omgeving. Stickers worden beïnvloed door bijvoorbeeld vocht en de temperatuur van de ondergrond. Dit kan ten koste gaan van de kwaliteit. Win dus van tevoren het advies van onze deskundigen in om teleurstellingen te voorkomen.

Wat ga jij beplakken? Bekijk ons online aanbod en bestel gemakkelijk en gratis jouw unieke stickers.


Related articles