Keuzecadeaus kopen – Het beste kerstcadeau voor je personeel

De maand december is in zicht en dat betekent dat..

Keuzecadeaus kopen – Het beste kerstcadeau voor je personeel

De maand december is in zicht en dat betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse kerstvieringen en -cadeaus! Een van de leuke onderdelen van het vieren van Kerstmis met je personeel is het geven van geschenken die hen laten weten dat je hun harde werk en toewijding waardeert. Helaas kan het vinden van het perfecte cadeau voor elk personeelslid een uitdaging zijn. Er is echter een oplossing die tegenwoordig steeds populairder wordt: keuzecadeaus! In deze blog wordt uitgelegd waarom keuzecadeaus kopen een geweldige optie is.

Wat zijn keuzecadeaus?

Keuzecadeaus, soms ook wel keuzebonnen of giftcards genoemd, zijn cadeaubonnen die de ontvanger de mogelijkheid bieden om zelf te kiezen wat ze willen kopen. Het idee achter keuzecadeaus is dat je als gever jouw waardering laat zien door het geven van een cadeau, terwijl de ontvanger blij kan zijn met een bijdrage in het bekostigen van een aankoop. Het mooie van deze cadeaus is dat ze geen onpersoonlijk karakter hebben, terwijl je toch de moeite van het overwegen van hun smaak hebt genomen.

Waarom zijn keuzecadeaus ideaal voor de feestdagen?

Allereerst is het kopen van een mooi cadeau voor iedereen een stressvolle klus. Bovendien is het lastig om te weten wat iedereen leuk vindt of nodig heeft. Met keuzecadeaus kan de ontvanger iets kiezen dat perfect bij hem of haar past. Als gevolg daarvan zul je al snel hun waardering merken en er zeker van zijn dat ze iets krijgen dat ze willen en kunnen gebruiken of zelfs, dankzij de financiële bijdrage, iets kopen waar ze al een tijdje naar uitgekeken, maar zichzelf niet toestonden. Als bonus hoef je ook niet langer na te denken over gerichte cadeau keuzes, wat bespaart tijd en stress in deze drukke periode van het jaar.

Tips voor het kopen van keuzecadeaus:

Kies een bon of giftcard van een winkel die aansluit bij de interesses van de ontvanger. Zo weten ze zeker dat ze er iets leuks voor terug krijgen.

Ga voor een cadeaukaart met onbeperkte inwisselbaarheid datum. Zo hebben de ontvangers geen stress dat ze het binnen een beperkt tijdsbestek moeten inwisselen.

Overweeg om keuze cadeaus te geven van websites die meerdere winkels en merken bevatten, zodat ontvangers verschillende opties hebben om te kiezen uit verschillende prijsklassen.

Zorg voor een persoonlijke touch

Als je nog steeds niet helemaal overtuigd bent van keuzecadeaus, maak je geen zorgen! Het is ook absoluut prima, om iets persoonlijks te geven tijdens de kerstperiode. Voeg de persoonlijke touch toe in de vorm van handgeschreven kaarten waarmee je door jouw waardering en dankbaarheid toont.

Kerstcadeaus voor je personeel kopen betekent iets anders voor iedereen, maar de meeste werkgevers willen hun werknemers iets geven dat hun inspanningen tijdens het jaar weerspiegelt. Met keuzecadeaus hoef je geen stress te hebben over missers qua smaak of het uitkiezen van het ‘verkeerde’ cadeau. De ontvanger kiest zijn of haar eigen cadeau, wat gegarandeerd zorgt voor een blije werknemer die weet dat hij/zij gewaardeerd wordt. Met de bovenstaande tips is het uitzoeken van deze cadeaus nog makkelijker en succesvoller. Zo deel je deze kerstperiode alleen nog waardering en geen stress!


Related articles